FŐÉTELEK
-
Goma Maguro
Vöröstonhal steak fekete szezám kéregben, tejszínes spenótos gombaraguval, rizskrokettel, pak choi-jal és balzsamecetes kevert rukkola salátával
-
Gyuniku Sutēki
Bélszín steak gyömbéres Sake szósszal, karamellizált sárgarépával és zöldspárgás gomba mix-el.
-
Kamo Sutēki
Grillezett kacsamell vörösboros áfonyaszósszal és karamellizált sárgarépával.
-
Megumi-San
Osztriga szószban sült bélszínszeletek yakisoba tésztával, gyömbérrel, sárgarépával, zöldbabbal, kaliforniai parikával és újhagymával. Allergének: glutén, puhatestű, tojás, szójabab, kéndioxid
-
Ninniku
Tigrisrák fokhagymás szószban pírítva, szezámmaggal meghintett rizzsel tálalva.
-
Sake Teriyaki
Teriyaki szószban párolt lazacfi lé szezámmaggal meghintett rizzsel és citromszelettel tálalva.
-
Sake Yakimono
Korianderes lazac steak mentás borsópürével és zöldspárgás gomba mix-el.
-
Teppan Steak
Sake-ban sült bélszín kockák gombás szósszal és japán rizzsel.
-
Tonkatsu
Rántott sertésszelet japán káposztasalátával és tonkatsu szósszal.
-
Tori Mandarina
Egzotikus, távol-keleti ízek kedvelőinek ajánlott főétel: mangós szószban sült csirke mandarinnal, fahéjas-kókuszos rizs körettel. Enyhén csípős főétel.
-
Tori Teriyaki
Teriyaki szószban párolt csirke szezámmaggal meghintett rizzsel tálalva.