LEVESEK

Étlap letöltése
  • Ebi Miso

    Ebi Miso

    Miso leves ínycsiklandozó rákkal, wakame algával és friss zöldhagymával. Allergének: glutén, rák, szójabab

  • Edamame Cream Soup

    Edamame Cream Soup

    Krémes, miso alapú szójabab leves, korianderrel, újhagymával és tempurázott rákkal. Allergének: glutén, rák, tej, szójabab, szezámmag, kéndioxid

  • Laksa

    Laksa

    Tradicionális fűszeres Singapore tésztaleves, rákkal és csirkével. Csili paprikával és limeal díszítjük. Allergének: rák, szójabab

  • Miso Shiro

    Miso Shiro

    Tradícionális japán miso leves tofuval, nameko gombával, wakame algával és friss zöldhagymával. Allergének: glutén, szójabab

  • Nabe Udon

    Nabe Udon

    Suimono halleves udon tésztával, lazaccal, rákkal, tintahallal, csirkével, tofuval, kínai kellel, szójacsírával, shiitake gombával. Allergének: glutén, rák, hal, puhatestű, szójabab

  • Ramen Spicy Tonkatsu

    Ramen Spicy Tonkatsu

    Ramen leves yakisoba tésztával, pácolt sertésszűzzel, csípős piri piri szósszal, szójacsírával, újhagymával, shiitake gombával és nitamagoban pácolt tojással.

  • Ramen Tonkatsu

    Ramen Tonkatsu

    Ramen leves yakisoba tésztával, pácolt sertésszűzzel, szójacsírával, újhagymával, shiitake gombával és nitamagoban pácolt tojással.

  • Ramen Tori

    Ramen Tori

    Ramen leves yakisoba tésztával, pácolt csirkehússal, szójacsírával, újhagymával, shiitake gombával és nitamagoban pácolt tojással.

  • Sake Miso

    Sake Miso

    Miso leves grillezett lazaccal, wakame algával és friss zöldhagymával. Allergének: glutén, hal, szójabab

  • Tom Kha

    Tom Kha

    Krémes thai leves kókusztejjel, rákkal, csirkével, gombával és korianderrel. Allergének: rák, szójabab, szezám

  • Tom Yum

    Tom Yum

    Csípős thai leves rákkal, tintahallal, gombával, paprikával, üvegtésztával és korianderrel. Allergének: glutén, rák, szójabab, puhatestű

  • Unagi Miso

    Unagi Miso

    Tradícionális japán miso leves ízletes füstölt angolnával, répával, wakame algával és firss zöldhagymával. Allergének: glutén, hal, szójabab